T-Rex of America Forum Index T-Rex of America
Forum for T-Rex Enthusiasts
 
Photo GalleryPhoto Gallery FAQFAQ   SearchSearch   MemberlistMemberlist   UsergroupsUsergroups   RegisterRegister 
 ProfileProfile   Log in to check your private messagesLog in to check your private messages   Log inLog in 

Temperature Gauge Not Working, Normal Operating Temp

 
Post new topic   Reply to topic    T-Rex of America Forum Index -> Technical
View previous topic :: View next topic  
Author Message
RexRico



Joined: 03 Sep 2010
Posts: 23
Location: NJ

PostPosted: Thu Jun 09, 2011 6:28 pm    Post subject: Temperature Gauge Not Working, Normal Operating Temp Reply with quote

Gentlemen,

Wondering if anyone has a temp gauge which stays pinned at C or slightly past the first notch on the gauge. My 2005 seems to never get hot according to it. Ive been in some heavy traffic and it never moves. Wondering where everyone elses needle is normally at? Or if there are any trouble shooting steps I could take to check if there is something wrong somewhere.

Thank You all for any suggestions.
_________________
2005 T-Rex 1200
Back to top
View user's profile Send private message Send e-mail AIM Address
Display posts from previous:   
Post new topic   Reply to topic    T-Rex of America Forum Index -> Technical All times are GMT - 4 Hours
Page 1 of 1

 
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group